Gemensamma utrymmen

I gårdshuset Kronan finns en gemensamhetslokal utrustad med kokvrå samt bord och stolar för cirka 30 stycken. I Kronan finns även en spaavdelning med bastu och bubbelpool. I Kronan, direkt till vänster när man kommer in, finns en liten övernattningslägenhet som kan hyras ut till besökande. Vid trädäcket utanför Kronan finns ett antal grillar och trädgårdsmöbler som är fria att disponera för medlemmarna.

Bokning av gemensamhetslokalen, spaavdelningen och övernattningslägenheten sker med hjälp av nyckeltaggen på skärmen i gårdshuset, alternativt via appen eller på hemsida, se Bokningssystemet i Kronan.

Självklart städar man efter sig i alla våra gemensamma utrymmen. Vid försummelse kommer styrelsen att ta ut en avgift på 5000 kronor för att täcka de kostnader som uppstår i samband med misskötseln. Till exempel kostnader för extra städning och utryckning av störningsjouren. Det är bostadsrättsinnehavaren som debiteras. Därtill kan styrelsen besluta att bostadsrättsinnehavaren blir avstängd i 6 månader, från såväl gemensamhetslokalen som spaavdelningen.

Skulle den föregående användaren ha städat dåligt kontaktar du styrelse@brfdrabanten.se för en bedömning. 

I föreningen finns även tillgång till verkstad och gym. Ansökan om tillträde till verkstad och gym görs genom att fylla i detta dokument som ska lämnas till ordförande i föreningen.