Parkering

Korttidsparkering finns inne på gården, intill rondellen. Vill man parkera längre tid finns avgiftsbelagd parkering vid Tomaskyrkan med infart från Rekrytgatan. För att erhålla den betydligt lägre boendetaxan för dig eller dina gäster behövs ett särskilt parkeringskort att lägga i vindrutan tillsammans med biljetten från parkeringsautomaten. Kontakta info@brfdrabanten.se för att få ett sådant.

Garage finns i källaren under stora gården. För att ställa dig i kö och skriva nytt avtal för garageplatser hanteras mejlar du garage@brfdrabanten.se. Garagenedfarten finns från Drabantgatan, mellan Pizzeria La Luna och Kaserngatan. För att köpa fjärrkontroll till garageporten, kontakta vår låsleverantör Certego. Det går även bra att använda nyckeltaggen.

Eftersom det finns 100 garageplatser men 147 lägenheter i föreningen har vi ingen möjlighet att hyra ut plats till alla, så ibland är det kö. Det gör också att vi har en strikt regel om att det är max en plats per lägenhet.

Elbilsladdning
Om någon skulle vilja köpa elbil och vilja ha möjlighet att ladda den i garaget går det att ordna. Kontakta styrelsen på styrelse@brfdrabanten.se.