Kabel-tv-utbudet blir helt digitalt

Föreningen har kabel-tv via Com Hem. Idag erbjuds både ett analogt och ett digitalt utbud. Under året kommer alla sändningar övergå i digitalt format.

Com Hem meddelar att moderniseringen till helt digitala kanaler kommer ske den till 8 september. Det digitala utbudet är redan tillgängligt och utöver sändningar via vägguttaget ingår grundutbudet i ComHem Play, som gör det möjligt att se samma kanaler i mobilen, på surfplatta och via datorn.

Vad behöver du göra?
Flera veckor innan ändringen börjar en informationstext rulla i tv-rutan på de analoga kanalerna. Ser du texten på din tv tittar du analogt och behöver ändra till digital-tv. Får du ingen informationstext i din tv-ruta under sommaren tittar du redan digitalt och behöver inte göra något.

Läs mer på Com Hems informationssidor för boende. Där finns bl.a. en instruktionsfilm som beskriver övergången.