Städdag, 1 maj

Den traditionsenliga städdagen äger rum den 1 maj, från klockan 10:00. Vi hjälps åt att städa gårdarna, rensa ogräs, olja in trädäcket vid Kronan, storstäda gemensamhetslokalen, verkstaden och gymmet samt rensar bort gamla cyklar. Vi avslutar med korvgrillning.

Det kommer att finnas en container på gården, vid sopnedkasten, i samband med städdagen. Har du några grovsopor som inte får plats i behållarna i grovsoprummet kan du passa på att slänga dem i containern

Städdagen är inte obligatorisk utan mer ett sätt för alla att engagera sig i vår förening, göra det fint och umgås med grannarna. Om man inte kan eller vill men får lite dåligt samvete erbjuds möjligheten att köpa sig fri. Swisha valfritt belopp, enligt anslag i trapphusen, så går pengarna till korvgrillningen för de som deltar på städdagen.