Städdag

Den numera traditionsenliga städdagen i föreningen kommer i år att äga rum den 1/5 med start klockan 10.00. Vi städar gårdarna, rensar ogräs, oljar in trädäcket, storstädar gemensamhetslokalen, verkstaden och gymmet samt rensar bort gamla cyklar, sådant som står i trapphus och gångar vid förråd. Det hela avslutas med korvgrillning.

Ett hett tips är att se till att allt du vill ha kvar är i ditt förråd eller din lägenhet, inte i trapphus eller bredvid förråd där det kommer att bli bortstädat.

Cykelrensning

Innan städdagen kommer samtliga cyklar markeras med en färgglad tejpbit. Om du vill ha kvar cykeln tar du bort tejpbiten. Alla cyklar som har tejpen kvar på städdagen kommer att rensas bort. Titta till din cykel innan städdagen om du inte använder den så ofta!

Köpa sig fri

Städdagen är inte obligatorisk utan mer ett sätt för alla att engagera sig lite i vår förening, göra det fint och umgås lite med grannarna. Om man inte kan eller vill men får lite dåligt samvete erbjuder vi i år möjligheten att köpa sig fri från sitt dåliga samvete, detta efter ett förslag från förra året. Swisha valfritt belopp till 070-407 13 09 så går pengarna till korvgrillningen för de som deltar på städdagen och det som blir över blir till fika på stämman. Om det blir en låda skorpor och en flaska saft eller en smörgåstårta får vi se…