Vi behöver hjälp

Vi behöver hjälp av dig som bor i Brf Drabanten!

Det finns några förråd som alltid hör till en specifik lägenhet medan andra förråd kan hyras separat. Det har blivit fel på ett par ställen och vi behöver reda ut vem som använder vilket förråd så att vi kan veta vilka som är lediga och få ordning på våra listor. Därför behöver Du gå och TITTA på Ditt/Dina förråd (inte bara på avtalet). Notera vad det är för siffror som står högst upp på förrådet (till exempel genom att fota med telefonen). Kom sedan tillbaka till den här sidan och fyll i vilket eller vilka nummer förråden som du använder har.

Om du inte använder något förråd utanför din lägenhet behöver vi få veta det också!

Var vänlig fyll i enkäten: https://goo.gl/forms/2CCXGKh0AtjiIFcE2

Tack så mycket för hjälpen!
//Styrelsen