Renovering av tvättstugor

Nu är det dags för renovering av tvättstugorna på Drabantgatan 25. Med start måndagen den 2/1 2017 kommer tvättstugorna att renoveras. Vi kommer att börja med den lilla tvättstugan. Arbetet innehåller bland annat lagning av trasigt kakel på väggarna, nya golv, nya maskiner, digital tvättstugebokning och automatdosering av tvättmedel och sköljmedel.

Tvättstugorna renoveras en i taget så det går alltid att använda den andra. Det går självklart även bra att använda tvättstugorna på den stora gården. Tänk på att boka tvättid i god tid då det kommer att vara lite mer bokningar än vanligt i de övriga tvättstugorna under perioden.

Renoveringsplaneringen:

Lilla tvättstugan:
V 1-2 renovering
V 3. mån-tis. Installation av maskiner.

Stora tvättstugan:
V 3. tor-fre. Renovering startar
V 4-5. Renovering
V 6. Installation av maskiner.

Det är Kron & Karlsson, Östgöta Maskintjänst och BB-Gruppen som kommer att utföra arbetet.

Har du några frågor gällande renoveringen kontakta Styrelsens representant Mikael Stenbäck på 013-208588