Städdag 1 maj

Årets städdag äger rum den 1/5 från klockan 10.00. Det ska oljas trädäck, tömmas i förråds- och vindsutrymmen, rensas bort gamla cyklar, snyggas till på gården, snyggas till i lokalerna i Kronan, putsas, fejas och donas och, naturligtvis, grillas korv!

Innan städdagen kommer vi att sätta en grön klisterlapp på alla cyklar. Vill du ha kvar din cykel tar du bara bort klisterlappen. På städdagen tar vi bort de cyklar som har lappen kvar.

Det kommer att finnas en container för grovsopor på gården 29/4-2/5. Passa gärna på att rensa lite hemma och i förråd.

Vi vill påminna om att det som får förvaras i cykelförråd är cyklar och inget annat. Det som får förvaras i barnvagnsförråd är barnvagnar och inget annat och det som får förvaras i trapphus och i utrymmen vid förråd är absolut ingenting. Står det något annat i dessa utrymmen kommer det att städas bort under städdagen.

Vi hoppas vi ses på städdagen!
//Styrelsen