Inbjudan till Städdag 1:a maj

Länk till inbjudan

Hej alla medlemmar & hyresgäster!
I år tänkte vi att vi skulle få till vår första städdag. Nu när våren är i antågande på riktigt så tycker vi att det passar bra att träffas och tillsammans göra lite vårfint på gårdarna. Låt oss därför träffas på trädäcket utanför kronan kl 10:00 onsdag 1:a maj.

Ta med krattor, spadar, räfsor, borstar och annat som kan vara bra att ha. Vi kommer även att handla så vi kan olja trädäcket.
När vi är klara så bjuder vi på lite korv med bröd så vi kan grilla och umgås.
Vi även tänkte passa på att rensa i barnvagnsförråden samt utanför vindar och källare där det samlats en hel del saker. Ni som vet med er att ni har saker ståendes där ombedes därför att ta hand om eller märka upp dessa för att undvika bortforsling. Vi kommer att ställa upp en container för just denna dag, så passa på att röja.

Väl mött!

//Styrelsen